Forberedelse til EDU Days

Event-forberedelse: Planlæg din dag og få størst udbytte af EDU Days

Til vores EDU Days studiemesser får du en introduktion til EDU, du kan møde repræsentanter fra de deltagende universiteter, høre oplæg fra studernede samt få personlig vejledning af EDU's vejlederteam.

Herunder kan du læse om de forskellige aktiviteter, der finder sted på hvert event, og hvordan du forbereder dig bedst muligt.

Tjekliste inden EDU Days

EDU Days er en rigtig god mulighed for at komme et stort skridt videre med dine udlandsdrømme i løbet af få timer.

EDU-teamet er klar til at hjælpe dig hver dag, men under EDU Days får du en unik mulighed for at snakke med universitets-repræsentanterne, så med noget forberedelse kan du få langt større udbytte af eventet.

Det endelig programmet for oktober 2023 bliver lagt op her til download et par dage inden messen.


Udover at tjekke programmet, kan du med fordel overveje følgende inden messen:
 

  1. Hvilket ophold ønsker du?
    Study Abroad (1-2 semestre), en hel uddannelse, Summer School eller sabbatår?
    Du kan vælge lige præcis det, der passer dig og dine ønsker bedst. Tjek dine studiemuligheder her.
     
  2. Hvilken type destination?
    Er du mest til storby, vild natur, strandliv, et mindre lokalsamfund eller noget helt andet? Skal det være så langt væk som muligt, eller vil du blive i Europa? Eller er du mere til den Newzealandske kultur, der minder mere om den skandinaviske? Se her hvilke universiteter vi samarbejder med!
     
  3. Hvornår vil du af sted?
    Du kan komme afsted allerede til foråret 2024!
    Tjek ansøgningsfristerne til et udlandsophold i foråret 2024 lige her.

    Vil du afsted til efteråret 2024 eller derefter, så kan du selvfølgelig også det og har bare endnu bedre tid 😊
  4. Hvor meget må det koste?
    EDU's universiteter svinger meget i undervisningsafgift (tuition fee). Det er også værd at tænke på, at leveomkostningerne kan svinge meget fra eksempelvis Kuching til Manhattan. Det er vigtigt at få lavet et realistisk budget for dit ophold tidligt i processen, da det vil give dig et bedre overblik over dit kommende ophold i udlandet og hvor meget finansiering, du skal have styr på. 
    Du kan læse meget mere omkring finansiering af studieophold på vores finansieringssider

    Download økonomi-oversigt 
  5. Hvad er optagelses- og engelskkravene?
    Generelt kan vi hjælpe næsten alle uanset karaktergennemsnit og studieområde. Men nogle af EDU's partneruniversiteter har højere optagelseskrav end andre. Det er en god idé at spørge ind til på messen, hvis du er i tvivl. Når du søger gennem EDU, kan du på mange af vores universiteter, slippe for at tage en engelsktest, hvis du eksempelvis har haft undervisning på engelsk eller har haft engelsk i gymnasiet. Tjek vores oversigt over de universiteter, der IKKE kræver noget gennemsnit for ansøgere til semesterophold.
     
  6. Hvilke fagområder ønsker du at læse inden for?
    EDU's universiteter tilbyder stor variation af fag, men de er hver især specielt stærke inden for bestemte fagområder. Det kan være værd at spørge ind til de forskellige universiteters faglige styrker, hvis det faglige niveau er blandt dine vigtigste kriterier for valg af universitet. Du kan på forhånd tjekke, hvilke universiteter, der tilbyder fag inden for dit studieområde ved at lave en søgning i vores studiedatabase.
     
  7. Stiller dit studienævn nogle krav til din forhåndsgodkendelse?
    Måske ved du det allerede inden vores events. Hvis ikke, er det en god ting at finde ud af som noget af det første efter eventet, så du kan få klarlagt dine muligheder. 
     

Det er vores gode råd til dig. Du er naturligvis også velkommen til at dukke op uden planer og lade dig inspirere af de mange fantastiske studiemuligheder. 

Hvis du har nogen spørgsmål til vores events eller dit udlandsophold, så tøv endelig ikke med at ringe til os på 70 20 28 24 eller skrive til os på vejledning@edu-danmark.dk.

Dette kan du opleve til vores EDU Days events

 Universitetsrepræsentant

MØD EN UNIVERSITETS-REPRÆSENTANT

Varighed: 1-10 minutter

Få en snak med en repræsentant fra det eller de universiteter, du er interesseret i. Hør om blandt andet fag, undervisning, faciliteter og campus og bliv klogere på, hvordan det er at være studerende på netop det universitet.

Vejledning

EDU VEJLEDNING

Varighed: 1-10 minutter

Få hjælp af EDU’s vejledere, som alle selv har læst i udlandet. Vi giver dig det hurtige overblik over dine studiemuligheder og hvordan du kommer af sted. Du kan også tage fat i os, hvis du bare ikke helt ved, hvor du skal starte henne eller hvad det næste skridt kan være ud fra dine tanker om studieophold.

  

 EDU-oplæg

OPLÆG: INTRO OM EDU DAYS OG STUDIEHOLD VIA EDU

Varighed: ca. 15 minutter

Bliv klogere på, hvordan EDU hjælper dig af sted. Hør om dine muligheder for enten et semester, en hel uddannelse eller sabbatår i udlandet. Du får også gode råd til at få mest muligt ud af eventet.

Oplægget bliver også afholdt som webinar, så du kan (gen)høre det senere, eller se en optaget version, når du har tid.

 EDU-alumne

OPLÆG: EDU-STUDERENDES ERFARINGER

Varighed: 20 minutter

Bliv inspireret af to tidligere EDU-studerende, der netop er vendt hjem fra deres livs oplevelse.

Hør om deres ophold, motivation for at tage af sted, ansøgningsprocessen og spændende oplevelser.

AIC

OPLÆG: CRASH COURSE - SÅDAN FINANSIERER DU DIT STUDIEOPHOLD I UDLANDET

Varighed: ca. 15 minutter

Vi giver dig vores bedste tips til legatsøgnigen, giver dig et overblik over de forskellige finansieringsmuligheder, og runder hele messen af med gode råd til de næste skridt. 

Oplægget bliver også afholdt som webinar i en udvidet version, så du kan (gen)høre det senere, eller se en optaget version, når du har tid.


Vi glæder os til at se dig!

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.