Læs på University of Otago, Dunedin, New Zealand

Månedens universitet: University of Otago, New Zealand

1. august, 2014

Var du vild med de smukke omgivelser i Ringenes Herre? Har du altid haft lyst til at prøve at bungee jumpe eller bestige en vulkan? Og kunne du tænke dig en uddannelsesoplevelse af høj kvalitet, mens der samtidig er mulighed for masser af fysiske og kulturelle udfoldelser? Så er et studieophold på University of Otago i New Zealand måske det rette valg for dig.

Hvorfor studere på University of Otago? 

University of Otago er en studiedestination, hvor studerende fra hele New Zealand valfarter til for at studere. Universitetet ligger i Dunedin, som er en lille, men boblende studieby på den sydlige ø. Dunedin tilbyder et væld af kulturelle tilbud og universitetets campus er fantastisk smukt med historiske bygninger og boligmuligheder ved siden af. Henrik, som har studeret på universitetet, fortæller; “Det er et meget socialt universitet, da alle internationale boliger er placeret lige ved campus”.

University of Otago er New Zealands ældste universitet og har et stærkt akademisk omdømme. Universitetet er ranket blandt verdens to procent bedste universiteter. Du vil derfor opleve undervisning af høj kvalitet. University of Otago har blandt andet udmærket sig på flere internationale områder, specielt universitetets uddannelser indenfor Psykologi, Jura, Medicin, Biologi og Finans er blevet vurderet til at være blandt verdens bedste. 

Undervisningsformen på universitetet

Undervisningen på University of Otago foregår oftest i klasselokaler, hvor studerende fra hele verden samles og udarbejder gruppeafleveringer. Udover små klasselokaler lægger universitetet også vægt på, at studerende får masser af praktisk erfaring. Rasmus, der har studeret på universitet, fortæller; ”Der er en meget høj grad af praktisk læring i form af laboratoriearbejde - i mit tilfælde ca. 8 gange mere end i Danmark. Der er også flere undervisere per studerende og mindre afstand fra studerende til professor. Derudover var der også mulighed for frivilligt arbejde som forskningsassistent."

Udover flere undervisere per studerende har universitetet også adskillige faglige og personlige rådgivningscentre samt en veludviklet studenterforening, som internationale studerende kan benytte sig af. Samtidig tilbyder universitetet gratis fitness i det nye og topmoderne center. 

Den New Zealanske natur 

New Zealand bliver ofte betragtet som Australiens 'lillebror', som dog ligger en anelse længere ude i det sydlige Stillehav. Landet er kendt for sin overvældende smukke natur, den stærke Maori-kultur og en forholdsvis afslappet tilgang til tingene. Vinteren i New Zealand strækker sig fra maj til september og vejret kan være meget omskifteligt. Da Dunedin ligger på den sydlige del af sydøen kan man forvente kolde vintre og milde somre, hvorfor Dunedin er en attraktiv studiedestination for alverdens sportsaktiviteter. På et studieophold i New Zealand vil du have hurtig adgang til verdens bedste legeplads for udendørsaktiviteter, hvad enten du er til skisport, bungee jumping, hiking, vandsport eller fotografering.

Danske studerendes oplevelser

Under University of Otagos profil kan du læse mere om danske studerendes erfaringer fra universitetet.

Du kan også læse et interview med Louise, der i foråret 2014 har studeret et semester på universitetet. 

Du kan også følge en blog skrevet af Juliane, der læser på Otago nu.

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.