Studér et semester i udlandet på Macquarie University nær Sydney, Australien

Nytår i Sydney næste år? Så tjek Macquarie University ud

21. december, 2014

Lyder det attraktivt at fejre nytår i Sydney næste år? Så er det værd at overveje et studieophold på Macquarie University i Sydney.

Sydney er en helt fantastisk studieby, som sidste år blev kåret til en af verdens bedste studiebyer. Og på Macquarie University finder du over 38.000 studerende fra mere end 100 forskellige lande. Så vi garanterer dig, at du får international erfaring med et studieophold på Macquarie, som blot ligger 15 km. fra Sydneys centrum.

Studér på et af de ti bedste universiteter i Australien
Macquarie University får du splinternye faciliteter, hvor der ikke er sparet på noget – de har endda en swimmingpool som en del af deres store sportscenter på campus. Universitetet er blandt de ti bedste universiteter i Australien ifølge International Shanghai Jiao Tong University Rankings. Derudover er universitetet førende inden for forskning med sine 25 forskningscentre og institutter.

Kombiner studie og rejse i Sydney
Hvis du vælger at studere på Macquarie University, så befinder du dig lige midt i alt det, der kan få en weekend eller et study break til at blive endnu bedre. Sydney er den største by i Australien med sine 4,5 millioner indbyggere, så vi kan garantere, at der er noget for enhver smag. Du kan opleve et kulturliv i Sydney, hvor både mange koncerter og store sportsevents finder sted. Hvis du trænger til at slappe af, ligger der mere end 70 lækre strande i nærheden af Sydney, og hvem siger, at man ikke kan læse til eksamen på stranden? Hvis du vil længere væk kan du tage en weekendtur til det utroligt smukke område Blue Mountains, som ligger få timers kørsel fra byen. Samtidighed har du via Sydneys to lufthavne nem adgang til resten af Australien. 

Vil du studere i Sydney? 
Læs studenterportrættet af Rasmus, som har læst et semester på Macquarie University og bliv inspireret til, hvorfor du skal vælge netop Macquarie:

"Macquarie University har et godt ry og er et af de bedre i Australien inden for business. Det vil hjælpe mig i min fremtidige karriere.” 

Hvis du vil vide mere om Macquarie University, så kan du finde al relevant information på universitetsprofilen.

Eller kontakt os, og lad os svare på alle dine spørgsmål: vejledning@edu-danmark.dk

 

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.