Månedens universitet: James mes Cook University, Australien

Månedens universitet: James Cook University, Australien

1. september, 2014

Ved du lige præcis, hvor du skal studere i Australien? Eller er du en af dem, som er lidt i tvivl og heller ikke helt ved, hvilke fag, du skal vælge? Så er James Cook University (JCU) i Queensland helt sikkert noget for dig med sine 300 uddannelser. Fra multimediedesign til marinebiologi – du kan uden tvivl finde nogle spændende fag, som passer ind i dit uddannelsesforløb. JCU opretter løbende nye uddannelser, for at være så attraktiv som muligt.

Oplev det virkelige Australien
Australien er meget mere end skøn natur og outback, men hvis du er typen, der gerne vil opleve det virkelige Australien, så skal du vælge at studere på JCU. Universitetet ligger nemlig klods op af tropiske regnskove, store vandfald og har et rigt dyreliv i baghaven. Så når der man skal på felttur med JCU, får du altså det virkelig Australien at føle. Hvis du får nok af den australske outback, så byder Queensland heldigvis også på en 7400 km kystline med nogle af de lækreste strande i Australien. Området omkring JCU har mange muligheder, så du kommer ikke til at kede dig, når du har semester break eller lige har brug for et afbræk for studierne.

Vil du være i fokus?
På JCU er du ikke alene. Tværtimod. Med 20.000 studerende tilknyttet JCUs to campusser i Townsville og Cairns, har du mulighed for lynhurtigt at oprette et både socialt- og fagligt netværk. Men du kommer også til at være i fokus. Undervisningsmiljøet bærer i høj grad præg af kompetente og tilgængelige professorer, som interesserer sig for de studerende. Klasserne er små, så derfor er der mere tid til den enkelte elev.

Formlen på et godt studieophold? Ja tak!
Vil du have formlen på et lækkert studieophold og et efterfølgende drømmejob? Læs studenterportrættet af Michael, som fortæller om sit ophold på JCU og se hans fede billeder fra hele opholdet på Facebook. Mød Michael og hør hans historie live på EDU Days i både Aarhus og Aalborg. I København og Odense kan du møde Gustav, som også har studeret på JCU.

Inspiration?
EDU har allerede sendt mange danske studerende til JCU, så hvis du søger mere inspiration om universitetet, så smut ind på vores hjemmeside, hvor vi deler fotos og oplevelser fra tidligere JCU studerende.

Sidder du inde med spørgsmål eller vil du sættes i kontakt med andre studerende, så kontakt vores skarpe vejledere med det samme.

 

 

 

 

 

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.