EDU Days - messer om studier i udlandet

EDU Days - messer om studier i udlandet

Mød vores universiteter i Danmark!
 

Kom tættere på dit drømmestudie i udlandet!

KØBENHAVN  -  AARHUS (med gratis bus fra Odense) -  AALBORG

Har du overvejet at læse et semester eller en hel uddannelse i udlandet, men skudt det fra dig, fordi det virker totalt uoverskueligt bare at finde et universitet? Og lyder udlandsstipendieordningen som noget på månen, eller er du faret vild i ansøgningsjunglen?

Ja? Så er EDU Days lige noget for dig. Kom og få knivskarpe oplæg fra netop hjemvendte EDU-studerende og 25 top-universiteter fra hele verden. Få et crash course i at skrive en killer legatansøgning + vejledning, der tager udgangspunkt i dine ønsker. 

På EDU Days kan du:

  • Få styr på det med finansieringen: Lær om udlandsstipendium, udlandsstudielån og effektiv legatsøgning.
     
  • Få afklaret dine muligheder: Hør oplæg om, hvordan EDU hjælper dig og lær af andre studerendes erfaringer fra deres ophold. Snyd ikke dig selv for at tale med EDUs vejledere, der forstår din situation (vi har alle selv læst i udlandet)
     
  • Finde det perfekte universitet: Hør oplæg om, hvad de forskellige universiteter kan tilbyde og tal med repræsentanterne om, hvad universiteterne kan tilbyde DIG.
     
  • Høre om praktikmuligheder i udlandet: EDU samarbejder med praktikorganisationen AIC, der er repræsenteret på EDU Days.

Tilmeld dig EDU Days i København, Aarhus eller Aalborg:

København, mandag d. 2. marts
Aarhus, tirsdag d. 3. marts (med gratis bus fra Odense)
Aalborg, onsdag d. 4. marts