Studér i verdens tredjebedste by – Auckland

Månedens Universitet – Auckland University of Technology (AUT)

31. oktober, 2014

Et moderne universitet med mere end bare teknologi

På Auckland University of Technology (AUT) kommer du til at føle dig hjemme, når universitetet inviterer dig inden for. AUT arrangerer mange aktiviteter for de studerende, og de er til rådighed under hele dit ophold. AUT går meget op i internationalisering og ser internationale studerende som en vigtig del af uddannelsesmiljøet.

AUT er et moderne universitet, og det vil du opleve i den meget interaktive undervisning. Du skal altså ikke forvente at sidde mussestille til store forelæsninger, for på AUT har du mulighed for at komme på banen med dine holdninger og samtidig lære af dine medstuderende.

AUT er et internationalt anerkendt universitet, som byder på en bred vifte af fag, og der er sikkert også noget for dig. Hvis ikke du er den store teknologi-nørd, så skal du ikke blive skræmt af, at det er et teknisk universitet. Hos EDU sender vi mange studerende til AUT, som læser både business, idræt og kommunikation. 

Bo i verdens tredjebedste by

Auckland blev i år kåret til verdens tredjebedste by at bo i. Som studerende i Auckland får du mulighed for at nyde godt af Aucklands urbane kulturliv. Samtidig får du mulighed for at opleve New Zealands skønne natur blot 30 minutter væk fra byen. På New Zealand er det nemt at rejse rundt, så du kan opleve hele øen i weekender og i study breaks. Som noget helt unikt tilbyder AUT ved semesterstart en weekend i selskab med Maorierne, hvor du får mulighed for at lære om Maori-kulturen, som er en vigtig del af den New Zealandske kultur.  

Få samme fede oplevelse som tidligere studerende på AUT 

Ekstremidræt på New Zealand: Peter & Henrik - "Grunden til, at vi har valgt at studere på New Zealand, det er naturen, adventure, friluftsliv - alle de ting, man kan lave, som man ikke kan lave."

Business på AUT: Stian - "Det bedste ved at studere på AUT er de små klasser. Man sidder otte ved et bord, så man lærer hinanden godt at kende. Man lærer og underviseren at kende og er mere aktiv i timen."

Valgfag og socialt liv: Mathias - "En af de bedste ting ved at studere på AUT, er valgfagene. Dem har jeg ikke kunne få derhjemme, så derfor får jeg noget ny viden. En anden dejlig ting, er det sociale liv." 

Campus med masser af socialt liv: Louise - "AUT holdt alt fra både livekoncerter og hypnotisørshow, og nogle fredage skulle de forskellige uddannelser kæmpe mod hinanden i sportsdicipliner." 

 

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.